Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
rylandmqa806.over-blog.com

airbnb uk

 

Airbnb Nedir? İnsanlar kalacakları yeri seçme özgürlüğüne sahiplerdir. Kalacakları yer tamamen kendilerinin olabildiği gibi kira da olabilir. Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki bu ticaret işbirliği uzun yıllardır var olan bir durum. Bazen insanlar bir şehre veya bir bölgeye kısa süreli seyahatler yapabilir. Bu bir iş seyahati olabileceği gibi eğlenmek için gidilen bir tatil beldesi de olabilir. İşte bu durumda kalacakları bir yer bulmaları gerekir. Bu kiralama yöntemini kullanırken çok fazla bir bütçe ayırmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda internet ortamında kiracıları ve ev sahiplerini birleştiren uygulamaları kullanmanız gerekebilir. İşte bu uygulamalardan biri de airbnbdir.

Neden Tercih Edilir?

Airbnb olarak tercih edilen https://medium.com/@seyyah365/airbnb-nedir-güvenilir-mi-airbnb-istanbul-170675f9261e yerler tek başlarına bir ev olmaktan ziyade evin bir bölümünü teşkil eder. Yani eğer eviniz size fazlaca büyükse ve kullanmadığınız alanlar varsa bu uygulamayı kullanarak kullanmadığınız alanlardan para kazanabilirsiniz. Bu sayede kullanmadığınız alanlardan gelir elde edebilirsiniz. Peki bu uygulama nasıl çalışır?

Nasıl Çalışılır?

Bu uygulamanın kullanılması birkaç aşamaya tabidir. Ev sahibi olarak öncelikle kiraya vereceğiniz alanın fotoğraflarını çekerek uygulamaya yüklemeniz gerekir. Daha sonra istek beklersiniz. Rezervasyon teklifi geldiğinde ve anlaşıldığında isterseniz kiracı ile buluşabilirsiniz. Para uygulamaya yüklenir ve ev kiraya verilir. Kiracının kalma süresi bittikten sonra para kişinin hesabına aktarılır. Konaklama süresi bittikten sonra kiracı ve ev sahibi birbirlerini puanlayabilirler.

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article